Híreink

az év színe

Az év színe 2018 – ultraviola

Az év színe A Pantone vállalat minden év decemberében megválasztja a következő év hivatalos árnyalatát, ami meghatározó lesz a divatvilágban, a sminktrendekben és az otthondekorációban is. Napvilágra került, hogy az év színe idén a viola, egész pontosan az ultraviola lesz. Ezt a versenyt immár tizedszerre megrendező cég közölte, hogy ezzel a színnel az emberi kreativitásra szeretnék felhívni […]

Tovább
üzleti dekoráció

Üzleti dekoráció tartósított izlandi zuzmóval

Az üzleti dekoráció egy igazán  új, egyben kellemes eredménye a tartósított izlandi zuzmó, mely megbízhatóságot, nyugalmat és kiegyensúlyozottságot sugároz az irodában valamint az ügyfeleknek is egy közvetlenebb kommunikációt enged feltételezni.

Tovább
Egyedi póló

Iroda dekoráció – Választékos kínálat, profi minőség

Faldekorációs webáruházunk kínálata folyamatosan bővül, ismét új termékkel rukkoltunk elő! Mint azt már megszokhattátok, faldekoráció területén számos termékkel állunk rendelkezésetekre! Falmatricák, faltetoválás, vászonkép, Art photo poszter, Art Photo vászonkép, plakát, poszter, tapéta, laptop matricák, autó matricák, hűtő matrica, lépcső matrica, és még folytathatnám a hosszú sort, illetve egyedi elképzeléseket, terveket, ötleteket is megvalósítunk.

Tovább
Llumar autó üveg fólia

Szerintetek minden autófólia egyforma?

Vajon minden autófólia egyforma? A válasz egyértelműen a NEM. Ha egy átlagembert megkérdeznénk erről, akkor lehet hogy azt válaszolná, hogy szerinte nincs különbség fólia, és fólia között. Az árnyalatok, és a sötétségek között, természetesen mindenki különbséget tud tenni, de alapvetően nem beszélhetünk egyetlen egy kategóriáról. 

Tovább

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat