Online marketing stratégia felépítése

Online marketing stratégia felépítése

A kisvállalkozók 75%-a a marketing stratégia hiánya miatt bukik el! Ennek a legfőbb oka az, hogy sokan úgy gondolják, hogy a marketing stratégia csak a nagy multinacionális cégek kiváltsága. Pedig ez egyáltalán nem igaz. A marketing stratégia alapvetően a cég hosszú távú terveit fogalmazza meg valamint azt, hogy mit, milyen ütemben szeretne elérni. Most azonban az online marketing stratégia vizeire fogunk evezni és egy picit körbejárjuk ezt a témakört.

Minden célcsoportot más és más csatornán keresztül érhetünk el, ezért fontos, hogy a klasszikus hirdető eszközökön felül cégünk online marketing stratégiáját is kialakítsuk. Egyes csoportok mára már kizárólag az online felületeken töltik idejüket, ezért legalább akkora hangsúlyt (ha nem nagyobbat) kell fektetnünk honlapunk és online kampányaink felépítésére, mint a hagyományos reklámeszközökre.
 
Elsőként minden ügyfelünkkel egy minden részletre kiterjedő helyzetfelmérést készítünk, hiszen a piackutatás és a SWOT analízis elengedhetetlen elemi bármilyen üzleti projektnek. Ügyfeleinkkel közösen meghatározzuk a legfőbb irányvonalakat az alapvető kommunikációs és marketing kérdésekkel kapcsolatban, figyelembe véve a cég alaptevékenységeit, konkurenciája kommunikációját, valamint célcsoportja jellemzőit.

Megismerjük a vállalat erősségeit, gyengeségeit a benne rejlő lehetőségeket és a lehetséges veszélyeket, majd ez alapján meghatározzuk a cég központi üzenetét. Meghatározzuk továbbá a vállalat hosszú és rövidtávú céljait, pozícionáljuk a termékeket, szolgáltatásokat és ez alapján választjuk ki a legmegfelelőbb online marketing eszközöket, a kampányok tartalmát, időzítését.
 
Az elemzést követően lépésről-lépésre haladunk a domain regisztrációtól a honlap készítésen át a Facebook és Google Adwords kampányokon keresztül egészen az esetleges honlap optimalizálásig..
Ha szeretné, hogy cége komplex online marketing tanácsadásban részesüljön és ehhez olyan csapatot keres, mely teljes körűen képes ellátni a feladatot, akkor forduljon hozzánk elérhetőségeinken! Szakképzett munkatársaink egy kézben tartva biztosítják ügyfeleink számára online megjelenéseik pontos ütemezését , zökkenőmentes lebonyolítását!

Cégünk foglalkozik kifejezetten facebook és google adwords kampányok kezelésével is, ha erről szeretne olvasni akkor kattintson ide!
 
További kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat