Keresőoptimalizálás – SEO

Keresőoptimalizálás – SEO

A keresőoptimalizálás vagy közismertebb nevén SEO története közel egyidős az Internet megjelenésével (1993). Bár napjainkban is többféle kereső létezik (Google, Bing, Ask.com), Magyarországon mégis egyeduralkodóként tekinthetünk a Google-re, éppen ezért hazánkban a SEO is kimondottan erre az egy keresőre épül. Annak érdekében, hogy a honlapunk a keresőben a lehető legjobb helyet szerezze meg, az oldalt teljes mértékig a Google algoritmusainak megfelelően ajánlott kialakítani!

Hogy mik is ezek, abban nem lehetünk teljesen biztosak, munkánkat legfeljebb az elmúlt évek tapasztalatai, illetve a mások által összegyűjtött észrevételek segítik. Az teljesen biztos, hogy amikor az emberek határozott céllal keresgélnek a Google oldalain, akkor az általunk megjelölt keresőszavakra felugró oldalakból nagy eséllyel csupán az első, maximum a második oldalt nézik majd át, de az is előfordulhat, hogy már az első három találat valamelyikénél leragadnak és vásárlói döntést hoznak. A vásárlások közel 2/3 része az első három helyezett között dől el!

A SEO, vagyis keresőoptimalizálás feladata tehát egy adott honlap keresőmotorokban történő megjelenésének javítását jelenti a nem fizetett találatok között. Éppen ezért azt is mondhatnánk, hogy a SEO megfelelő kialakítása egy vállalt életében a hosszú távú marketing stratégia része kell, hogy legyen!

A hatékony keresőoptimalizálás titka az, hogy egyszerre több területen zajlik, mint pl:

 • Honlapunk HTML kódjaink szerkesztésében
 • Az oldal szöveges tartalmainak optimalizálásában
 • A kulcsszavak relevanciájának fokozásával

 
Az Interneten található oldalakat bizonyos időközönként úgynevezett keresőmotorok pásztázzák. Ezek a motorok a számukra fontos információkat eltárolják. Az egyes keresések indításakor ezek között az adatok között keresnek a keresők, majd ez alapján feldobnak egy találati listát, melyet az olvasók preferenciái is természetesen befolyásolnak. Amelyik oldal nem található a keresőben, az olyan, mintha nem is létezne!

A találati listák első helyezettjei behozhatatlan előnnyel rendelkeznek versenytársaikkal szemben! Te is könnyen elérheted leendő vásárlóidat, ha a legfontosabb keresőszavakra
optimalizáltatod honlapodat! SEO, vagyis keresőoptimalizáló szolgáltatásunk az alábbi területeket érinti:

 • Keresőbarát HTML kódok kialakítása
 • Professzionális szövegírás
 • Szükség esetén a honlap felépítésének átalakítása a jobb eredmények elérése érdekében
 • A honlap meglévő szöveges és képi tartalmának elemzése, átalakítása
 • Folyamatos linképítés
 • Konkurens honlapok elemzése
 • Kulcsszavak helyezésének heti ellenőrzése, az eredmények nyilvánossá tétele ügyfeleink számára.

 Cégünk foglalkozik google adwords és facebook kampányok kezelésével is, ha ez a témakör is érdekli Önt, akkor kattintson ide!

Az általunk írt szövegek minden esetben informatívak, megfelelően illeszkednek céged arculatához, tevékenységéhez. A legfontosabb szempont viszont a tartalomírás során az, hogy a keresőmotorokat és az oldal látogatóit is tökéletesen kiszolgáljuk, tehát a szöveg az olvasónak szóljon, ugyanakkor a honlap indexálása során is jól teljesítsen! Cégvezetőként tudod, hogy az általad forgalmazott termék, vagy az általad nyújtott szolgáltatás a legjobb a piacon? Akkor a tartalommarketing által most vásárlóid is megbizonyosodhatnak, hogy céged a legmegfelelőbb választás a rendelkezésre álló ajánlatok közül! A megfelelő szövegírás révén ismertebbé, elismertebbé teheted céged, új értékesítési csatornákat építhetsz ki és új vevőket szerezhetsz.

Kövessen minket facebookon is!

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

  palyazat