Híreink

Szerintetek minden autófólia egyforma?

Ha a fólia iparágban egy picit elidőzünk, akkor rá kell jönnünk arra, hogy a technológia folyamatos fejlődése, bizony különbséget teremtett fólia és fólia között! Minden az egyszerű, színezett autófóliáknál kezdődött. Ezek a fóliák többnyire az autó ablakának sötétítésére szolgáltak, igazából ennyiben ki is merült a funkciójuk. Ezen típusú fóliákkal napjainkban is találkozhatunk, hiszen mind a mai napig gyártják őket a Távol keleten, olcsó, rossz minőségű alapanyagokból. A probléma ezekkel a fóliákkal kapcsolatban, nem vehető azonnal észre, azonban néhány év elteltével, elveszítik a színüket, belilulnak, vagy akár fel is hólyagosodnak! 

A hólyagosodás általában a minőségen aluli fólia hozománya, illetve a nem szakszerű telepítésé. 

Ezzel szemben érdemes szót ejtenünk a Llumar fóliáról. A Llumar termékek családja  ATC sorozatból áll. A rossz minőségű fóliákkal ellentétben, a Llumar fólia mély színezéses gyártástechnológiájának köszönhetően hosszú éveken keresztül megőrzi eredeti árnyalatát!  

A színezett fóliák mellett, megjelentek a metalizált fóliák. Fém tartalmuknak köszönhetően, sokkal erősebb napvisszaverő képességgel rendelkeznek, mint színes társaik. A Llumar fólia családban, az ATR sorozat képviseli a metalizált fóliákat. Az ATR fóliák mint ahogy minden Llumar fólia speciális karcálló bevonattal rendelkeznek. Ezen bevonat nagy mértékben hozzájárul a fólia hosszú élettartamához, illetve ellenáll a karcolásoknak! 

A Llumar fólia megbízható minőség, ezt a töretlen népszerűsége is mutatja! Utazz biztonságosan, komfortosan, válaszd  a Llumar fóliát! 

Autófóliázás, autó üveg fóliázás, épület üveg fóliázás területén készséggel állunk rendelkezésedre! Bővebben itt tájékozódhatsz! 

Címkék: , , , , , ,

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat