Híreink

Iroda dekoráció – Választékos kínálat, profi minőség

Iroda dekoráció

Terveink között mindig is szerepelt, hogy ne csak egyetlen egy területen tevékenykedjünk és hogy ne merüljön ki a terméklistánk csak a faldekorációban. Ennél jóval többet szeretnénk nyújtani Önöknek, kedves vásárlóink! Éppen ebből kifolyólag, ma már az otthon, az üzlet, és az iroda dekoráció is szerves részét adja kínálatunknak.

iroda dekoráció

Termékeink

 

  • Üvegtégla lámpa: Egyedi, világítós üvegtégla dekorációink, garantáltan levesznek majd a lábadról. Dizájn üvegtégláink mindkét oldala dekor matricával van ellátva. LED világítással működik, melyet az üvegtégla belsejébe helyezünk el. Ha szeretnéd feldobni az otthonod, irodád, akkor számodra kiváló választás a világítós üvegtégla lámpa.
  • Molinó: A molinó egy kemény, PVC alapanyagú, nyomtatott reklámponyva, amely strapabíróssága miatt hatékonyan ellenáll a környezeti kihívásoknak, úgyhogy a változó időjárás nem akadály! Ez egy hosszú élettartamú reklámeszköz, mely kül- és beltéren egyaránt alkalmazható.
  • Roll-up: A profi grafikával, ötletes színvilággal és kreatív szöveggel ellátott roll-up képes egy termék vagy szolgáltatás  iránti érdeklődést a többszörösére halmozni.
  •  Lépcső matrica: Stílusérzéket és eleganciát közvetít! Ha szeretné feldobni otthonát vagy ha van rá lehetőség esetleg irodáját egy egyedi ötlettel, akkor ez az amit keres.

Otthon dekoráció? Ebbe a kategóriába szinte bármit besorolhatunk! Bármit, ami az Ön ízlésének az elképzeléseinek megfelel! Például faldekorációs elemek, laptop matrica, hűtő matrica, tartósított izlandi zuzmó, vászonképek vagy naptárak.

Az újdonság

Az új termékünk nem más mint az egyedi póló! Egyedi pólót készítünk, legénybúcsúra, leánybúcsúra, cégek számára, szülinapra, családi összejövetelre, készítünk páros, vagy páratlan pólót, óvodák számára, iskolák számára egyen pólókat, klubok számára, fesztiválokra… Egy szó mint száz, számos lehetőség vár Rád ezen a területen is.

A komplett aktuális terméklistánk megtekintéséhez kattints ide!

Bízunk abban, hogy termék kínálatunk között, Ön is megtalálja a számításait! Rendelkezésére állunk egyedi termékek megvalósításában! Forduljon hozzánk bizalommal! A minőségről és megbízhatóságról felkészült csapatunk és magas színvonalú üzletpolitikánk gondoskodik. Ha szeretné látni kikkel fog együtt dolgozni, akkor olvassa el a csapat fülünket.

Rendelés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot az alábbi elérhetőségeinken.

ART-IST kreatív csoport
7632 Pécs, Siklósi út 68/5
Iroda telefonszáma:+36 72/794-360, +36 30/9696-777
Műhely telefonszáma: +36 30/9696-700
E-mail: art-ist@art-ist.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat