Promóciós termékek-reklámajándékok készítése

PROMÓCIÓS TERMÉKEK-REKLÁMAJÁNDÉKOK KÉSZÍTÉSE

A promóciós termékek a brand építés fontos marketing eszközei. Legtöbb esetben hétköznapi használati tárgyakról beszélünk, melyeken jól látható módon tüntetjük fel cégünk nevét, logóját, esetleg az általa használt szlogent. Ezek a termékek, reklámajándékok kimondottan alkalmasak márkák, termékek és vállalatok népszerűsítésére. Használhatjuk őket arra, hogy támogatókat szerezzünk egy ügyhöz, vagy, hogy ismertebbé tegyük vállalatunkat.

Könnyen különbséget lehet tenni a céges ajándékozási szokások és a magánéletbeli ajándékozás szokásai között. Ha erre a területére evezünk, akkor  gondoljunk olyan alkalmakra vagy napokra, amelyeket egy-egy régóta fennálló üzleti kapcsolat ad. Legyen szó egy nagyobb üzleti lépcsőfokról, egy fejlesztés eléréséről, egy pályázat elnyeréséről vagy egy partnerszerződésre stb-ről, ezek mind alkalmasak arra, hogy egy szerény ajándékkal megerősítsék az eredmények értékét.

Az általunk leggyakrabban gyártott reklámajándékok, promóciós termékek:

  • Pólók:  A póló az egyik legkedveltebb és legkeresettebb reklámajándék a piacon. A ruhanemű emblémázva gyakorlatilag azt jelenti, hogy két lábon járó reklámfelülettel rendelkezünk.
  • Matricák: Egyszerű de nagyszerű megoldás cége arculatának fejlesztéséhez egy igényes falmatrica vagy autómatrica.
  • Tollak: Az egyik legolcsóbb és egyben legkelendőbb termék. A toll egy olyan kellék, ami nélkülözhetetlen a mindennapi életünkben. Korosztálytól függetlenül mindenki számára hasznos és szükséges.
  • Bögrék: Egy mindennapi használatos és népszerű termék, amely emblémázva cégünk kiváló reklámhordozója.
  • Asztali és falinaptárak: Hiába az okostelefon növekvő piaca, irodákban még mindig gyakran használatos asztali elem és egy kicsit kicsinosítva kellemesen fel tudja dobni az iroda dekorációját.
  • Lufik: Gondoljunk a gyerekekre is! Egy céges rendezvényen ahol családok vesznek részt és például sorversenyeket is rendeznek, az emblémázott lufi tökéletes hangulatfokozó!
  • Autóillatosítók: Hasznos, ötletes és minőségi reklámajándék.
  • Plakátok: Egyszerű és olcsó dekorációs elem, melynek mégis nagyon pozitív hatása lehet például egy irodában.

Ha látni szeretné kikkel fog együtt dolgozni, ha minket választ, akkor kattintson ide!

Nézze meg termékeinket itt!

promóciós termékek - poszter

Természetesen minden egyedi elképzelést szívesen meghallgatunk és javaslatot teszünk annak kivitelezésére! Reklámajándékokkal kapcsolatos további kérdések esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat