Nagyformátumú nyomtatás speciális anyagokra

NAGYFORMÁTUMÚ NYOMTATÁS

A nagyformátumú nyomtatás terén kültéri és beltéri használatra is alkalmas, hosszú élettartamú anyagokkal dolgozunk. Gépeink nagyformátumú ECO-Solvent nyomtatók, melyek rövid gyártási időt, alacsony nyomtatási árakat és magas gyártási minőséget biztosítanak megrendelőink számára. Ha részletesebben szeretne olvasni ezekről a nyomtatókról akkor kattintson ide. A nyomatok élettartamát a felületükre felhelyezett laminátummal tudjuk a sokszorosára növelni, így ezekre az anyagokra jellemző a minimum 3, maximum 5 év garantált UV állóság (anyag típustól függően), magas karc és kopásállóság.

A nagyformátumú nyomtatás terén elérhető anyagok köre cégünknél:

  • Öntapadós vinyl: Az öntapadó vinylt sok különböző reklámfajtához alkalmas lehet, például jó lehet a kirakatdekorációhoz, matricákhoz és címkékhez vagy világító dobozhoz.
  • Papír, plakát papír
  • Reklámponyva, molinó, roll up: Ezek az eszközök a nagyméretű nyomtatás népszerű és könnyen felszerelhető-eltávolítható típusai.
  • Perforált ablak fólia (one way vision)
  • Épület háló (mesh háló): Az építési háló kevésbé merev mint a sima ponyva szerkezete lágyabb, illetve rugalmassága miatt jól feszíthető állványzatokra.
  • Átvilágítható fólia (backlit): Megjelenése hasonló a sima öntapadó vinyl fóliához, viszont a minősége és az élettartama is jóval magasabb valamint ennél is lehet választani matt vagy fényes kivitelt.
  • Egyedi, nyomtatható tapéta
  • Festővászon:  A speciális bevonattal felruházott nyomtatott festővászon képes művészi, dekoratív eredményeket is hozni a hagyományos textil vagy papír alapú nyomathordozókkal szemben
  • Mágnesfólia:  Az alapanyag különböző vastagságban kapható, így a vékonyabb fólia jó megoldás például hűtőkre, vasból készült felületekhez beltérre vagy autóra.

Nagyformátumú nyomtatás terén fordulhat hozzánk kész anyaggal, vagy kérheti grafikusaink segítségét a tervezés során is! Igény szerint a nyomatok telepítését is vállaljuk az alkalmazási helyükön.
Nyomdagépeink, valamint az utómunkálatokat végző precíz gépeink a legjobb minőséget biztosító kombinációt nyújtják ügyfeleinknek, melyet munkatársaink professzionalizmusa tesz teljessé!
A nyomtatóink által előállítható maximális nyomat méret: 152cm x tekercs (50m)

A nagyformátumú színes digitális nyomtatás professzionális eszközeivel várjuk Önt műhelyünkben, legyen szó teljeskörű tervezésről és kivitelezésről, vagy csupán bérnyomtatásról! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken, vagy az alábbi levelező felületen!

nagyformátumú nyomtatás - molinó

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat