Teljes Autócsomagolás

TELJES AUTÓCSOMAGOLÁS

Ha szeretné, hogy autója kitűnjön a tömegből, akkor válassza teljes autócsomagolás szolgáltatásunkat, vagy más néven a car wrapping-et. Az autócsomagolás lehetővé teszi a gépjármű színének teljes, vagy részleges megváltoztatását, külső és belső felületeinek átszínezését autófólia segítségével.

A fólia a felületről a későbbiek során bármikor eltávolítható, bármiféle károsodás nélkül szakemberek segítségével.

A teljes karosszéria bevonás előnye, hogy viszonylag gyorsan , a fényezés idejének töredéke alatt elkészül és védelmet nyújt a gépjármű fényezése számára a kőfelverődések, kisebb karcolások, valamint az időjárási viszontagságok ellen.

Sérülés esetén könnyedén akár gépjármű elemenként is cserélhető a fólia, bármilyen fényezett felületre felhelyezhető nem csak kültérben, de az autók belsejében is. Cégünk a prémium wrapping fóliák igen széles választékával foglalkozik, így Ön szinte bármely elképzelését megvalósíthatja, legyen szó fényes, matt, gyöngyház, vagy bármilyen strukturált anyagról. Színmintáink műhelyünkben megtekinthetőek!

A standard munkafolyamat a következőképpen néz ki

  • Időpont egyeztetés
  • Elképzelések megbeszélése, színválaszték átböngészése, terepszemle
  • Autó műhelybe helyezése (tisztítás, pormentesítés)
  • Fóliázás 
  • Tisztítás
  • Kapcsolatfelvétel, amint elkészült

Kavicsfelverődés elleni fóliáinkról érdeklődjön elérhetőségeinken illetve olvasson róla részletesebben itt!

Ajánljuk figyelmébe autóüveg fóliázás szolgáltatásunkat is. A LLumar hővédő és fényvédő fóliák melyekkel dolgozunk csökkenthetik hőérzetünket akár 15-16 fokkal is az autóban és a káros sugarak akár 99%-át is megszűrhetik, redukálva ezzel az autó belső terének fakulását, illetve a káros sugárzás okozta látószervi és bőrbetegségek kialakulását

Csapatunkról és üzletpolitikánkról részletesebb információkat itt talál.

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat