Kavicsvédelmi fóliázás

KAVICSVÉDELMI FÓLIÁZÁS

A Kavicsvédelmi fóliázás sokat tehet Önért. Védje meg autója fényezését a külső hatások ellen! Előfordult már, hogy apró sérülések jelentek meg a motorházán? A kőfelverődés az esztétikai problémák mellett mint tudjuk rozsdás foltok kialakulásához vezethet, mivel megsérti a fényezést. Szeretne tenni ez ellen? Legyen szó kőfelverődésről, vagy karcolásról, víztiszta, öngyógyuló fóliáink segítségével megvédheti autója legsérülékenyebb részeit! Egy új autó egyben befektetés is! Éppen ezért előzzük meg a bajt, hogy ne kelljen azt mondanunk, hogy “Mi lett volna, ha…?”  A gépjármű pedig mai életünkben egy rendkívül komoly és kulcsfontosságú szerepet tölt be, tehát érdemes komolyan elgondolkozni a felvetett esetleges sérüléseken.

Öngyógyuló fóliáink nem sárgulnak meg és nem hólyagosodnak fel, láthatatlanul védik az autó sérülékeny felületeit, mint pl: a motorháztetőt, a lökhárítót, a küszöböket és a visszapillantó tükröket.

“Víztiszta felület, amely ott véd, ahol mi szeretnénk!”

Kavicsvédelmi fóliáinkat kifejezetten ajánljuk új autó vásárlása esetén, hogy a kezdetektől óvja autója karosszériáját, illetve olyan autók számára is hasznos lehet, melyeket főként terepen használnak vezetőik, például erdőben, kavicsos utakon, ahol fokozott használatnak vannak kitéve!

Kavicsfelverődés elleni fóliáinkról érdeklődjön alábbi elérhetőségeinken! 

Foglalkozunk természetesen autóüveg fóliázással is, (legyen szó akár hővédelemről, fényvédelemről vagy biztonságvédelemről)  melyről részletesebben ezen a linken olvashat.

Csapatunkról és üzletpolitikánkról bővebb információkat itt talál. 

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat