Gépjárműüveg fóliázás

Gépjárműüveg FÓLIÁZÁS

A gépjárműüveg fóliázás például a nagy nyári melegben sokat tehet autónk felmelegedése ellen, és amit még tudunk, hogy a beáramló fény jelentősen megnehezítheti a látási viszonyokat is. Hővédő és fényvédő autófóliáink segítségével ezek a problémák megszűnnek létezni. Mindamellett, hogy az autó klímája ilyenkor maximumon dolgozik, a nagy fény látásunkat is elvakíthatja.

A LLumar hővédő és fényvédő fóliái hőérzetünket akár 15-16 fokkal is csökkenthetik és a káros sugarak akár 99%-át is megszűrhetik, csökkentve ezzel az autó belső terének fakulását, illetve a káros sugárzás okozta látószervi és bőrbetegségek kialakulását. Autóüveg fólia nélkül az UVA sugarak szinte akadálytalanul érik el bőrünket a gépjármű üveg felületein át, gyorsítva ezáltal a bőr öregedésének folyamatát, valamint a bőrrák kialakulását.

Közúti balesetek során akár a másodperc töredéke alatt megváltozhat egész életünk!

Autónk oldalüvegei ilyenkor védtelenné válnak, szilánkosra törhetnek, a szilánkok pedig vágásokat és súlyos sebesüléseket okozhatnak. A kitört üvegen át az utasok is könnyebben kieshetnek, életük komoly veszélybe kerülhet! A LLumar biztonsági fóliái hatásos védelmet nyújtanak a hasonló esetekben!

  • Védelmet nyújtanak a szétrepülő szilánkokkal és az ablakon berepülő tárgyakkal szemben
  • A szilánkok nem tesznek kárt a kinyíló oldallégzsákokban
  • Kiemelkedő védelmet nyújtanak a gyors támadások, lopások ellen, több időt biztosítanak a menekülésre.

Tisztában kell lennünk avval, hogy az autófóliázásra jogszabályok is vonatkoznak

1.  A közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről szóló 6/1990. (IV.12.) KÖHÉM rendelet: MR. 97. § (7) A fényáteresztő-képesség mértéke megfelelő:
a) ha a szélvédő (kivéve a lehajtott napellenzők által takart üvegfelület), valamint a vezetőtéri oldalablakok üvegei esetében (amelyeken keresztül a jármű vezetője részére az oldalra való kilátás, valamint a visszapillantó tükrökkel a jármű mellett lévő mindkét forgalmi sávra történő hátralátás biztosítva van) a mérték legalább 70%;
b) egyéb ablakok (utastéri, raktéri oldal és hátsó ablakok) üvegei esetében 70% alatti mérték is megengedhető, ha a járművet két külső tükörrel szerelték fel.

Ha kíváncsi arra, hogy milyen üzletpolitikát folytat cégünk és hogy kik alkotják csapatunk tagjait, akkor kattintson ide!

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat