Épületüveg fóliázás

ÉPÜLETÜVEG FÓLIÁZÁS

Épületüveg fóliázás területén óriási választékkal szolgálhatunk vásárlóink számára, hogy ellenállóbbá tegyék otthonukat a külső hatásokkal szemben! A LLumar ablakfóliái által nem csak a napsugarak és az UV sugarak erejét csökkenthetjük, hanem számtalan más előnyre is szert tehetünk, mint például:
 

  • Energia megtakarítás
  • Biztonságvédelem betörések ellen
  • Hővédelem
  • Berendezés védelem
  • UV védelem
  • Túlzott fény elleni védelem

 

A LLumar épületüveg fóliái által nem csak elviselhetőbbé tehetjük a nyári nap melegét otthonunkban, de a vakító fénytől és bútoraink színének fakulásától sem kell tartanunk általuk.

Hővédő és fényvédő fóliáink segítségével komfortérzetünk jelentősen növekszik, míg energia költségeink (hűtés és fűtés) csökkenhetnek! Ablak fóliáink számtalan színben, árnyalatban kaphatóak, így mindenki megtalálja az ízlésének, háziállatainak, valamint szobanövényeinek legmegfelelőbbet. A káros UV sugarak kizárásával festményeink, műtárgyaink, illetve az otthonunkban található textíliák és bútorok is sokkal nagyobb biztonságban lesznek!

A LLumar UV védőfóliák védelmet nyújtanak a veszélyes UV sugarak kiszűrésében, éppen ezért bőrgyógyászok által is ajánlott, megelőző termékekként tekinthetünk rájuk! Általuk jelentősen csökkenthetőek a bőrbetegségek (pl:bőrrák), valamint a bőr öregedésének korai tünetei.

A Biztonsági fóliák extra védelmet nyújtanak otthonunk, valamint családunk számára is! Ablakaink egy vihar, vagy erőteljesebb szél fújás következtében betörhetnek, gyermekeink játék során becsaphatják, személyi sérüléseket szenvedhetnek! A biztonsági fóliák rendeltetése az, hogy az üveg törése következtében meggátolják a szilánkok szétszóródását és megakadályozzák a súlyos sérüléseket. Mindemellett hatásos védelmet nyújtanak az erőszakos behatolok ellen is, mivel általuk az üveget nem lehet a megszokott gyorsasággal betörni, illetve a törés hangereje is jelentősen megnövekszik.

A Llumar biztonsági fóliái megoldást jelenthetnek a munkahelyekre, valamint oktatási és közintézményekre vonatkozó 28/2007 (IX.29) miniszteri rendelet betartására is.

Növekvő problémát jelent a vandálok által festékekkel, savakkal összefirkált üveg, illetve egyéb felületek, melyre megoldást nyújthat a LLumar Anti-Graffiti fóliacsaládja! Anti-Graffiti termékeink láthatatlan védelmet nyújtanak ezek ellen a támadások ellen! Könnyen eltávolíthatóak, cserélhetőek a felületeken és áruk csupán töredéke a komplett üveg csere árának! A fóliákkal bevonhatunk üveg, tükör, vagy akár acélszerkezeteket is, melyekről a festék foltok sok esetben nyom nélkül eltávolíthatóak, csere nélkül is!

Épület dekorfóliáink segítségével egyénire szabható munkahelyünk teljes munkakörnyezete. Lehet diszkrét, vagy kihívó, színes, vagy egyszerű homokfúvott hatású dekorfólia, csak a képzeletünk szabhat határt a felhasználásnak! Általuk irodánkban könnyen létrehozhatunk személyes, lekerített tereket, üvegfelületeink részleges, vagy teljes bevonásával. Könnyedén használhatjuk őket logók, vagy kisebb design elemek gyártására is.

Olvassa el, hogy milyen üzletpolitikával dolgozunk és azt is, hogy Ön kivel fog találkozni, ha minket választ itt!

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

    palyazat