Cégautó dekor

CÉGAUTÓ DEKOR

Cégautó dekor: Egy stratégiai fontossággal bíró elem vállalatunk életében! Függetlenül cégünk méretétől kiemelkedően fontos lehet, hogy vállalati járműveink a cégarculathoz igazodva, egységes képet nyújtsanak termékünk, szolgáltatásunk, valamint üzlethelyiségünk tekintetében! Céges autónk felülete értékes reklámhordozó, naponta több ezer ember láthatja a közúti forgalomban. Éljünk tehát a lehetőséggel és fogjuk fel úgy, hogy ezek a felületek potya lehetőségek, ingyenes reklámok számunkra, melyek a nap 24 órájában kommunikálnak, közvetítenek potenciális vásárlóink számára.

Cégautó dekor: számtalan formája létezik a legegyszerűbb vágott matricától a teljes karosszéria bevonásig.

A legfeltűnőbb módszer kétség kívül a fotóminőségű, színes, nyomtatott karosszéria matrica, de sok esetben akár egy-egy megfelelő helyre felhelyezett logó is elegendő lehet a megfelelő hatás eléréséhez!

A figyelemfelkeltés mellett ezeknek a céges dekorációknak az is nagy előnye, hogy védelmet nyújtanak a gépjármű karosszériája számára a kisebb sérülésekkel, karcolásokkal szemben, ezáltal növelik a gépjármű értékét a továbbértékesítés során.

A dekoráció tervezését és jóváhagyását követően a gépjármű dekorálásának ideje akár 1-4 munkanapot is igénybe vehet. Ez leginkább az alkalmazott fólia típusától, a gépjármű méretétől és a dekoráltság mértékétől függ!

Az autó sérülése esetén a fólia elemenként cserélhető, javítható. A fóliák élettartama az 5-7 évet is elérheti, ez gyártónként eltérő lehet! A ma kapható minőségi fóliák segítségével szinte bármilyen méretű, vagy formájú gépjármű könnyedén bevonható!

Cégautója legyen személy-, vagy haszongépjármű, a fóliázást követően autója külseje tökéletesen illeszkedni fogok cége arculatához! A dekorációk tervezésekor minden esetben egyediségre törekszünk a karosszéria és az üveg felületek viszonylatában is!

Gépjármű flották dekorációinak tervezésekor az autók nem minden esetben kapnak tökéletesen megegyező külsőt, mindig figyelembe vesszük az autók formai adottságait és az egyes megoldások kivitelezhetőségét is! Arra azonban mindig ügyelünk, hogy aki látja az autókat az egyértelműen az adott cégre és annak termékeire asszociáljon!

A fólia gyártók által az anyagra nyújtott garancia ideje minden esetben csak akkor állja meg a helyét, ha a fólia szerviz körülmények között, képzett szakemberek által kerül fel az autóra.

Tekintse meg szolgáltatásunkat részletesebben az alábbi linken!

Ha szeretne olvasni üzletpolitikánkról és érdekli, hogy kikkel fog együtt dolgozni ha minket választ, akkor kattintson ide!

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

    palyazat