Plasztikus, 3D reklámfeliratok

Plasztikus, 3D reklámfeliratok

Üzlet helysége csupasz falfelületei számtalan hatékony megjelenési lehetőséget biztosítanak cége számára. Érdemes ezeket a lehetőségeket kihasználni egyedi, méretre gyártott plasztikus 3d reklámfeliratok felhelyezésével, nem csak azok informatív jellege miatt, hanem dekorációs szempontból is! A 3D-s feliratok nem csak beltérben, hanem kültérben is hatékony reklámhordozók lehetnek, legyen szó logó, vagy cégér megjelenítéséről polisztirol hab, plexi, vagy alumínium felhasználásával.
3D plasztikus feliratait nem csak megtervezzük és kivitelezzük, de szükség esetén felhelyezésüket is vállaljuk állványzat, vagy kosaras autó segítségével is akár!

A plasztikus 3d reklámfeliratok két fő anyaga

3D plasztikus habbetű

Polisztirolhabból vágott plasztikus, 3D habbetűinket leggyakrabban reklámfeliratok és logók plasztikus kivitelezéséhez használjuk. Vágásukhoz sima felületű XPS polisztirol táblás anyagot használunk. A táblák mérete 60x120cm, tehát ha ennél nagyobb méretű feliratra van szükség, akkor több darabból állítjuk össze! A felirat vastagsága lehet 2, 3, 5, vagy akár 10cm is! A hab vágásához számítógép által vezérelt izzószálas habvágó gépet használunk, az elkészült feliratokat pedig vizes bázisú, kültéri festékkel kezeljük, akár ügyfelünk által megadott RAL szín alapján, igény esetén.
3D habbetűink ára a felhasznált anyag mennyiségétől, vastagságától, valamint a vágási útvonal hosszától függ! Habbetű esetén választható csak vágás, vágás és festés, valamint vágás, festés és felhelyezés is. A habbetűket a falra felhelyezhetjük kétoldali ragasztó, vagy sziloplaszt segítségével is.

3D plasztikus akril betű

Az akril, vagy más néven plexiglass anyagból készült 3d, plasztikus betűk nagy előnye, hogy igen ellenállóak, ezáltal alkalmasak kültéri és beltéri dekorációk készítésére is. Kivételesen hosszú élettartamúak, anyaguk ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint az UV sugárzásnak. Optikailag a tiszta, nagy fényáteresztő képességű anyag, így világítótáblák készítésére is jól alkalmazható. Sokkal könnyebb, mint az üveg, ezért magasban is jól lehet vele dolgozni. Nedves ruhával, ablaktisztító folyadékkal is könnyen tisztán tartható beltérben, nem igényel különösebb törődést.
Az 3D plasztikus akril betűk megjelenését könnyen kiemelhetjük távtartók segítségével, ami nem mellesleg a táblák rögzítésére is megoldást biztosít. A dekorációs akril táblák számtalan színben és vastagságban elérhetőek 1,5mm-től a 20mm-es vastagságig.

A színek között megtalálható a királykék, sárga, azúrkék, füstös, fehér és többfajta zöld árnyalat is.

Csapatunkról és üzletpolitikánkról itt olvashat.

A 3D plasztikus feliratokkal kapcsolatos további kérdéseire szívesen válaszolunk írásban is!
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat