Otthon dekoráció tervezés+kivitelezés

Otthon dekoráció készítése (fali dekoráció)

Az otthon dekoráció tárháza szinte kimeríthetetlen! Egy szoba, lakás, vagy éppen iroda, unalmas felületeit, egy kis kreativitással és sok jó ötlettel, könnyedén és gyorsan egyedivé varázsolhatóak! Az ART-IST Kreatív Csoport széleskörű termék kínálatával, kreatív ötleteivel, kedvező áraival és minőségi termékeivel segíti Önt, hogy otthona falfelületeit teljesen egyedivé varázsolja!

“Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket!” (Márai Sándor)

Célunk, hogy fali dekorációinkkal mindenki megtalálhassa a számításait, hogy maradandót alkothasson! Az általunk kialakított termékválasztékkal próbálunk mindig az éppen aktuális trendeknek megfelelni, számunkra a tervezés nem csak gyártás, hanem alkotói folyamat. Az ötleteket mi biztosítjuk, Önnek már csak a képzeleterejére lesz szüksége az alakításához!

Otthon dekoráció elemei

Gondolkodott már rajta, hogy jobban is kihasználhatná falfelületeit? Fali dekorációinkkal könnyedén színesebbé varázsolhatja a fehér felületeket, üres tereket! Otthoni faldekorjaink között megtalálhatóak színes falmatricák. A falmatricák egyébként napjaink legnépszerűbb, legváltozatosabb otthondekorációs terméke. Ennek fő oka az, hogy ez egy könnyen felszerelhető elem, mely tapasztalat és különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető. Az egyszínű faltetoválások, plakátok, egyedi és dekorációs vászonképek és izlandi zuzmó dekorációk. Az izlandi moha néven is emlegetett lombos zuzmók ismert faja a sarkvidékeken nagy mennyiségben fellelhető. Miután megtörtént a begyűjtés, egy 100%-ig természetes és környezetbarát eljárással tartósítják a termést, melynek eredménye az, hogy a belőlük készített dekorációs termékeink sok-sok évig megtartják a puhaságot és a színt bármilyen jellegű gondoskodás vagy karbantartás nélkül is. A falitapéták óriási választékában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mintát, legyen szó tájképről, gyerekszoba dekorációról, mértani mintáról, vagy reprodukcióról! Termékeinkből könnyedén, témakörönként válogathat webáruházunkban, de bármilyen egyedi megrendelést, elképzelést is szívesen elkészítünk előzetes egyeztetést követően! Grafikusaink állnak rendelkezésére a hét minden napján!

A webshopot közvetlenül megtalálhatja ezen a linken. 

Engedje szabadon a fantáziáját és kezdjen egy új fejezetet otthonában! 

Munkánk megbízhatóságát felkészült csapatunk és profi üzletpolitikánk garantálja!
Erről részletesebben itt olvashat.

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat