Irodai és üzletdekoráció

Irodai és üzletdekorációk

  • Kicsi a hely, de jó lenne minél több értéket vagy információt közvetíteni a vevő felé?
  • Nagy a hely, de nincs mivel kitölteni?

Akkor irodai és üzletdekoráció lesz a válasz.

Adunk Önnek egy pár tippet!

Az első benyomás fontossága.

Amikor egy ügyfél először lép be üzletünkbe vagy irodánkba, tegye meg a lehető legtöbbet annak érdekében, hogy egy profizmust sugárzó, megbízható, ugyanakkor informatív és kellemes légkörbe kerüljön.

Munkahelyünk, irodánk berendezésénél, kialakításánál elengedhetetlen a megfelelő irodai dekoráció megválasztása! Amellett, hogy munkahelyünk egy közösségi tér, ahol munkatársaink a nap legnagyobb részét töltik, nagyon fontos, hogy cégünk arculatának, megjelenésének is eleget tegyünk. Az irodai dekoráció nagy mértékben befolyásolhatja meglévő és jövendőbeli ügyfeleink rólunk alkotott képét, valamint első benyomásukat vállalatunkról!

A falak, az üveg felületek, a térelválasztók, valamint a kiállítási eszközök mind kiváló felületeket biztosítanak munkahelyünk hangulatosabbá tételéhez, valamint lehetőséget nyújtanak arra, hogy ügyfeleinkkel rajtuk keresztül is kommunikáljunk.

Standard irodai és üzletdekoráció termékek

  • Falmatrica
  • Laptopmatrica
  • Fali poszter
  • Üvegfólia
  • Vászonkép
  • Fotótapéta
  • Tartósított izlandi zuzmó

Legyen szó tárgyaló, vagy ügyfélváró helyiségről, esetleg igazgatói irodáról, mi a segítségére leszünk elképzelései megvalósításában a tervezéstől a teljes körű kivitelezésig!

Jó pár olyan megjelenési hely létezik, ami elsőre eszünkbe se jutna, pedig utólag kézenfekvőnek tűnnek. Ott van például a padló…a megfelelő grafikával akár egy térképként is szolgálhat az ügyfelek számára. A munkaruházat vagy az egyedi termékcsomagolás is sok pozitív információt képes közvetíteni vásárlóink felé.  Figyeljünk azonban a mértékletesség elvére! Ha túl sok a reklám vagy a dísz, akkor elveszik az értéke.

“A kevesebb néha több.”

Magyarországon ugyan még mindig gyerekcipőben jár a cégek hozzáállása az üzleti dekorációhoz, azonban egy kis odafigyeléssel már lehet javítani a munkakörülményeken, amely jó hatással van a kollégák teljesítményére és az ügyfelek hangulatára. Álljon ki a sorból, járjon mások előtt és engedje, hogy segítsünk Önnek!

Irodája kialakításakor nem csak fali dekorációs termékekkel kapcsolatban állunk rendelkezésére, kül-, és beltéri információs rendszerek, 3D plasztikus feliratok, valamint világítótáblák kivitelezését is vállaljuk!

 

cimkék:

,

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat