Építési tábla

Építési tábla

Az építési tábla vagy más néven projekt tábla a nevéből eredendően egy építkezéseken, felújításokon használt kültéri kommunikációs eszköz, mely kivitelezési információ kommunikálására szolgál vagy az éppen épülő beruházás népszerűsítésére.  Nagy méretben készülnek leginkább a jó láthatóság és figyelemfelkeltés miatt. 

A táblák lényegében egyszerű, két lábon álló, a talajba fixen rögzített vagy betonozott állványok, melyek időjárásállóak. A táblát igény esetén telepítjük. A nyomathordozó készülhet például alumíniumból vagy műanyagból, melynek felületére öntapadó fóliát kasírozunk.

Az építési táblán fel kell tüntetni az építtető nevét, megnevezését, az építőipari kivitelezési tevékenység tárgyát, fővállalkozó kivitelező megnevezését és nyilvántartási számát, az építészeti-műszaki tervező nevét, névjegyzéki jelölését, a tervezői művezető nevét, névjegyzéki jelölését. Ha a szomszéd nem ügyfél az építési folyamat előkészületeinél, legalább a tábla elolvasása után tudhatja, hogy mi épül a mellette lévő telken.
Erről részletesebben ezen a linken olvashat.

Kattintson ide termékeinkért!

Cégünk foglalkozik más információs eszközök forgalmazásával is, mint például

  • reklámtábla
  • útbaigazító tábla
  • reklámzászló
  • megállítótábla

Ezekről részletesebben ezen a linken olvashat!

Igény esetén grafikusaink segítenek önnek a grafika megtervezésében!

Ha egyedi tervezést szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével! Miért olvadna be a tömegbe, ha ki is tűnhet belőle?

A minőségről és a megbízhatóságunkról szakképzett munkatársaink és modern, precíz üzletpolitikánk gondoskodik, melyről itt olvashat.

 

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

palyazat