Display és kiállítási eszközök

Display és kiállítási eszközök

A display és kiállítási eszközök célja, hogy igényes és összetéveszthetetlen megjelenést biztosítsanak vállalatunk számára kiállítások, vásárok, vagy akár termékbemutatók alkalmával! A bemutató eszközök használata mára már elengedhetetlenné vált az olyan alkalmakon, amikor cégével nagy közönség előtt jelenik meg. Ha szeretné látványosabbá és hatásosabbá tenni prezentációját, akkor válassza a könnyen és gyorsan felállítható, újrafelhasználható kiállítási eszközöket, melyek reklámfelületei könnyedén, gyorsan cserélhetőek! Display választékunkban többek között megtalálja a népszerű roll up állványokat, X-banner állványokat, kínáló pultokat és háttérfalakat, valamint a kültéri és beltéri megállító táblákat. Tekintse meg display, kiállítás rendszereinket és promóciós reklámeszközeinket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

Az alábbiakban csoportosítva látja a következő termékeinket: Molinó, roll-up, x-banner, kínálók, pultok, sajtófalak és megállítótáblák.

MOLINÓ

A molinó olyan reklámeszköz, melynek a felhasználási módja igen sokrétű, teljes mértékig alkalmas bármely fajta rendezvény helyszínen, kiállításon, vásáron történő kültéri, vagy beltéri kiállításra. A molinó olyan kommunikációs eszköz, amely anyagának tartóssága miatt több hónapos kampányok lebonyolítására is alkalmas. Nagyméretű, ideiglenes hirdető felület, melynek elhelyezéséhez nincs szükség állványra, zászlórúdra. Készülhet szövetből, vagy műanyagból (PVC) is. Nyomtatható rá fotó, logó, vagy bármilyen felirat, az aktuális reklámkampánytól függően. Az egyik legköltséghatékonyabb reklámeszköz, könnyedén helyettesíthetünk vele reklámtáblákat, cégtáblákat. Alapanyaga erős, legtöbbször PVC alapú, ebből kifolyólag igen tartós, jól bírja az időjárási viszontagságokat, könnyen kezelhető, tárolható, szállítható. Kihelyezése nem igényel különösebb szakértelmet. Konfekcionálást követően könnyen felszerelhető a megerősített szélekben elhelyezett ringliknek köszönhetően. A molinó készülhet széláteresztő, vagy teli anyagból is.

A lyukacsos molinó, vagy ponyva anyagot épülethálónak is, más néven mesh hálónak is nevezzük. Leggyakrabban épületek felújítása során találkozhatunk vele az utcán. Kiváló reklámeszköz, nem lehet nem észrevenni, a benne rejlő lehetőség végtelen.

Egyedi molinók gyártásával kapcsolatos további kérdéseire szívesen válaszolunk írásban is!

ROLL UP

A roll up angol eredetű szó, jelentése felgöngyölít, felgombolyít. A név egyértelműen a szerkezet működésére utal, hiszen olyan kiállítási reklámeszközről beszélünk, amely egy háttérfal kazettás talprésszel. Összecsukható állapotban a talprész látja el a grafika tárolását. Az összecsukás során a nyomtatott reklámfelületet egy rugó tekeri fel a talprészbe. A roll up talprészének feladata nem csak a sérülésektől való védelem, hanem a könnyebb szállíthatóság is. A szerkezettel leggyakrabban egy úgynevezett hord táska is együtt jár, amely esztétikus üzleti kinézetet biztosít a szállításához. A roll up-ok többféle méretben és kivitelben is elérhetőek. Léteznek egy, illetve két oldalas változatok, elegáns, illetve állítható magasságú verziók, valamint gigaméretűek is. A gigaméretű roll up szerkezetek akár alkalmasak lehetnek a kisebb fajta sajtófalak, háttérfalak kiváltására is.

A roll up bannerek igen gazdaságos, gyorsan előállítható reklámeszközök, ugyanakkor kimondottan elegáns megjelenési formát biztosíta

nak cégünk számára eladáshelyi reklám, vagy akár kiállítás során is.

Standard méretek

 • 80×200 cm
 • 85×200 cm
 • 100×200 cm

Egyedi roll up gyártásával kapcsolatos további kérdéseire szívesen válaszolunk írásban is!

X-banner

Az x-banner egy rendkívül praktikus, költséghatékony és egyszerű szerkezet. Ebben az állványban  a nyomat 4 ponton rögzíthető. A két felső üvegszálas rúd teljesen megfeszíti az alsó fém lábakhoz rögzített nyomatot.

Standard méretek

 • 60×160 cm
 • 80×180 cm

Kínálók, pultok

Gyors és látványos megoldásra szorul, mely versenytársait elhomályosítja, háttérbe szorítja? Kiállításra készül és olyan egyedi megoldást keres, mely kiemeli Önt és cégét a tömegből? Akkor válasszon reklám célra készült pulpitusaink és kínáló pultjaink közül, melyek könnyedén, különösebb szakértelem és szerszámok nélkül is összeszerelhetőek. Az exkluzív és stílusos kivitelben készült pultok egy, vagy kétpolcos változatban is elérhetőek, szerkezetük stabil, teherbíró. Jellemző, hogy nagy, feliratozható reklámfelülettel rendelkeznek, melyeken a dekoráció könnyedén és gyorsan cserélhető, akár kampányonként. Ezek a termékek kifejezetten rekl

ámcéllal készülnek, így teljes mértékig az Ön cégének egyedi arculatára szabhatóak. A mobil információs, illetve kínáló pultok praktikus segítőivé válhatnak a kiállításoknak, árubemutatóknak, vagy tökéletes kiegészítőivé a komplett stand berendezésnek.

Típusok

 • Economic
 • Exklúzív

Egyedi tervezés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot! További kérdéseire szívesen válaszolunk írásban is!

SAJTÓFALAK, INFORMÁCIÓS HÁTTÉRFALAK, KIÁLLÍTÁSI STANDOK

A rendszeresen kiállító cégek számára nélkülözhetetlen az olyan mobil kiállítási stand, vagy információs háttérfal beszerzése, amely könnyedén felállítható, egyszerűen összeszerelhető és alkalmas arra, hogy ne csak egyszer lehessen felhasználni, hanem akár több helyszínen is megállja a helyét a rajta található grafika. Ahány ügyfél, annyi elvárás…

Egyesek számára a könnyű összeszerelés és a variálhatóság a lényeg, másoknak az is számít, hogy milyen kiegészítők (tartók, konzolok, polcok, adapterek) tartoznak az alap csomaghoz, illetve miként oldható meg a szétszerelt elemek tárolása, szállítása, tartozik-e a csomaghoz szállítóbőrönd, vagy bármilyen kerekes táska.

Termékválasztékunk kialakításánál törekedtünk rá, hogy az általunk kínált háttérfalak, sajtófalak ideális megoldást biztosítsanak konferencia háttérként, kiállításokon, vagy akár egy bemutató teremben is. Legtöbb termékünk kültéri és beltéri kivitelben egyaránt elérhető.

Típusok

 • Pop-up
 • Banner

MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

A megállítótáblák kül- és beltérben egyaránt használható reklámeszközök. Elsődleges feladatuk, hogy növeljék cégünk látogatóinak számát, azáltal, hogy séta közben megszólítják az “utca emberét”. Ha van lehetőségünk arra, hogy üzlethelyiségünk előtt megállítótáblát helyezzünk el, akkor mindenképpen éljünk az adódó lehetőséggel, hiszen általa plusz egy munkatárssal leszünk gazdagabbak.

Egy munkatárssal, aki gondoskodik róla, hogy az utcán elgondolkodva közlekedő potenciális vásárlóinkat kizökkentve a napi rutinból beinvitálja a boltba. A tábla reklámfelületei egyedi grafikával dekorálhatóak. Ez azt jelenti, hogy ha az általunk tervezett grafika célba talál az jelentős vásárlói aktivitást eredményezhet. Választhatunk egy, vagy kétoldalas megállítótáblát, fém, fa, vagy műanyag kerettel, cserélhető belsővel, vagy akár írható változatban is. Ha szeles időben is stabil megoldást keres, akkor érdemes a homokkal tölthető talprésszel rendelkező változatot választania

Egyedi tervezés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével! Miért olvadna be a tömegbe, ha ki is tűnhet belőle?

display és kiállítási eszközök - molinó

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

  palyazat