Csapat

Főoldal / Csapat

Kik vagyunk?

Az ART-IST Kreatív Csoportot üzemeltető Plasmart Kft-t 2013-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy korunkat meghaladó grafikai, formatervezési és kivitelezési megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

Munkánk során nyílt, piacorientált gondolkodásmóddal segítjük megbízóink előmenetelét, figyelembe véve elképzeléseiket, céljaikat, valamint az Őket körülvevő piaci környezetet.

 

“Egyedi vizuális jegyek, egyedi értékek, egyedi filozófia”

 

Az egyik legnehezebb dolog mindezt egyszerre megjeleníteni, nélkülük viszont lehetetlen megteremteni vállalkozásunk saját identitását! A vizualitás minden vállalkozás sikerének kulcsa, a mi feladatunk pedig, hogy a kulcsot biztosítsuk az Ön számára!

Milyen esetben forduljon hozzánk?

  • Ha szeretné vevői elégedettségét növelni…
  • Ha új piacot kíván meghódítani…..
  • Ha új terméket kíván piacra dobni…..
  • Ha még nincs kialakult vállalati arculata…….
  • Ha van kialakult vállalati arculata, de “ráncfelvarrásra” szorul….

 

A versenyképes megjelenés érdekében teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, figyelembe véve az aktuális trendeket, az Ön piaci versenytársait és egyedi elvárásait, igényeit. A cégek minden pillanatban kommunikálnak ügyfeleikkel, még ha ez nem is tudatosul bennük. Az öltözetükkel, weblapjukkal ugyanúgy, mint a céges autóikkal, irodájuk megjelenésével, sőt azzal is, hogy miként mutatkoznak be munkatársaik, amikor felveszik a telefont! Lehet, hogy a leendő partnerek éppen azért döntenek adott vállalkozás mellett, mert megjelenésével igényességet, megbízhatóságot közvetít. Nem mindegy tehát, hogy milyen üzenetek és melyik csatornákon jutnak el a vásárlókhoz, ezért a lehető legideálisabb megoldást kell megtalálnunk a maximális elérés érdekében.

Az ART-IST Kreatív Csoport vállalkozások eladáshelyi kommunikációjának és láthatóságának auditálásában nyújt támogatást, illetve egy márka vagy vállalat ismertté és elismertté válásában. Bevételeinek maximalizálása céljából segítünk feltérképezni és kiegészíteni a gyenge vagy hiányos területeket.

Ha hirdetésről van szó, a vállalatok vezetői még mindig sok esetben újsághirdetésben, rádió- vagy tévéreklámban gondolkodnak. Idegenkednek olyan alternatív megoldásokra költeni, amelyek által hatékonyabban érhetnék el potenciális célcsoportjukat, ráadásul jóval alacsonyabb költséggel. Az ART-IST csapata azonban teljesen más stratégiát alkalmaz: minden területre kiterjedő koncepciót biztosítunk a gépjármű-dekorációtól kezdve az online marketingkampányokig. Többféle „nem hagyományos” eszközt és kommunikációs megoldást kombinálva annak érdekében, hogy az Ön cége a lehető legszemélyesebb viszonyt alakíthassa ki a márka és a fogyasztók között.

Az ART-IST Kreatív Csoport filozófiája a kezdetektől változatlan: aki hozzánk betér, az a versenyképes megjelenés érdekében teljes körű szolgáltatásban részesül! Minden területre kiterjedő integrált koncepció segítségével ragadjuk meg vásárlóink figyelmét! Amit mi nyújtunk:
 

“Integrált Marketing Kommunikáció – a kezdetektől a CÉLIG!”

BAUERNÉ NYITRAI TÍMEA

irodavezető

BAUER BÁLINT

műhelyvezető

Tóth Marija

dekoratőr

Pánczél Gabriella

grafikus

Korbacz Anikó

grafikus

Harasztosi Norbert

dekoratőr

Plazzeriano Gergő

dekoratőr

BIRÓ GIZELLA

dekoratőr

Kérdése van?

Küldjön nekünk üzenetet!

  palyazat